میوانی ئازیز تۆ له ژووره نیت تکایه بچۆژوور یان ببه بهئهندام.
| بابهت |
|---|
|
› ئەگەر کەسێک خیانەتی لێ کردیت بێ خەم بە » Barham Eng » وهڵامهكان: 2 » جاری بینراو: 8 » ئهمڕۆ 10:39:38
› لةسةردةركاى مالةوةنووسيم » Barham Eng » وهڵامهكان: 1 » جاری بینراو: 3 » ئهمڕۆ 10:39:06
› ولاتى من ئةوشوينةية » Barham Eng » وهڵامهكان: 1 » جاری بینراو: 3 » ئهمڕۆ 10:38:45
› داية كيان » LarisA EMO SaD » وهڵامهكان: 0 » جاری بینراو: 1 » ئهمڕۆ 10:38:24
› رؤزكارجؤنة؟؟؟ » LarisA EMO SaD » وهڵامهكان: 0 » جاری بینراو: 2 » ئهمڕۆ 10:37:22
› بيخوينه وه بزانه جيت ده ست ده كه ويت ,,,,, ! » Barham Eng » وهڵامهكان: 1 » جاری بینراو: 9 » ئهمڕۆ 10:29:32
› ئاژەڵ » Barham Eng » وهڵامهكان: 1 » جاری بینراو: 6 » ئهمڕۆ 10:28:37
› گفتوگۆیهك ! » Barham Eng » وهڵامهكان: 1 » جاری بینراو: 6 » ئهمڕۆ 10:28:24
› پیاوێكی پیرم بینی » Barham Eng » وهڵامهكان: 1 » جاری بینراو: 6 » ئهمڕۆ 10:28:04
› ڕۆژێك کچێک » Barham Eng » وهڵامهكان: 1 » جاری بینراو: 6 » ئهمڕۆ 10:27:40
|

ده ست خوش
[تهنیا ئهندامان دهتوانن لينك ببینن]لێره نیه

جوانه ده ست خوش
پیدا کردن کسی که بهت بگه دوستت دارم ،" سخت نیست " ...
لێره نیه

هههههههههههههه دةستةكانت خؤش بيت زؤر زؤر جوانة هيمن.ياخوا بةخير بيتت بؤ ئةم مةكؤية ئةستيرةى مةكؤي فرميسكةكان باوةركة زؤر بيرم ئةكردن؟ئةزانى من كيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دواترین جار دهستكاری كراوه لهلایهن ماريا (2012-08-26 07:27:29)

لێره نیه

-
زؤر سوباس بؤ ئيوة

لێره نیه

ماريا نووسی:
هههههههههههههه دةستةكانت خؤش بيت زؤر زؤر جوانة هيمن.ياخوا بةخير بيتت بؤ ئةم مةكؤية ئةستيرةى مةكؤي فرميسكةكان باوةركة زؤر بيرم ئةكردن؟ئةزانى من كيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هةية هاورئ ى خؤى نةناسيتةوة ئةزانم تربة عةجولى وةلا منيش زؤرم بير ئةكردن بةلام بليمجى واى ليهات -زؤر سوباس دلى مةكؤ
بةلام ئيستا زياتر لة يانةى كولى سور م وةرة سةريك لةويش بة
دواترین جار دهستكاری كراوه لهلایهن hemn30 (2012-08-27 14:09:31)

لێره نیه

هههههههههههههههههه
دةس خوش بيت

لێره نیه

بةراستي هاوريةكى بةوةفايت هيمن .ئةى جؤن بو هاتى بؤ ئةم مةكؤية؟ ميش لة يانةى كورد كليك ئةندامم وابزانم كاروانيش لةويية بةس زؤر دلنيا نيم. باشة بةجاوان لةويش ئةبم بة ئةندام .ئةى جيت كرد بؤ مةوزوعةكة ؟؟؟؟؟ هههههههههههههههه

لێره نیه

ماريا نووسی:
بةراستي هاوريةكى بةوةفايت هيمن .ئةى جؤن بو هاتى بؤ ئةم مةكؤية؟ ميش لة يانةى كورد كليك ئةندامم وابزانم كاروانيش لةويية بةس زؤر دلنيا نيم. باشة بةجاوان لةويش ئةبم بة ئةندام .ئةى جيت كرد بؤ مةوزوعةكة ؟؟؟؟؟ هههههههههههههههه
هههههههههههه مةوزوعى جى وةلا هةموو شتيكم بير جووةتةوة - nastaran لةوئ ية زؤر هةوالت ئةبرسيت بةلام ناوةكةى كؤريوة بؤ AHIN mzuri
وةلا زؤر خؤشحالبوم --- بؤية هاتمة ئةم مةكؤية جونكة مةكؤيةكى جوانة دةستيان خؤشبئ -- see you

لێره نیه

ههههههههههه
دهست خۆش

لێره نیه
|
|